Joomla MYSQL

 

Joomla починаючи із версії 3.2 має вбудовану функцію збереження історії версій матеріалів, що редагуються та виконувати відкат на потрібну при потребі. В зв’язку із цим база даних починає зростати із геометричною прогресією. Дані налаштування можна змінити зайшовши у «Материалы→Менеджер материалов→Настройки» та у вкладці «Форма редактирования» навпроти «Сохранять историю» поставити кнопку в положення «Нет» і натиснути «Сохранить».

foto

foto

foto

foto

Увага! Зробіть резервну копію бази mysql при виконанні очищення таблиці, про що розповідається нижче.

Але в базі даних вже може міститися велика кількість записів (в моєму випадку майже 45 мегабайт). Тому потрібно відкрити phpMyAdmin, вибрати потрібну базу даних та знайти таблицю «dw3d0_ucm_history» і відкрити її. 

Joomla MYSQL

Далі потрібно виділити всі записи та натиснути «Отметить все» і після «С отмеченными:» натиснути на значок видалення (або удлить – залежно від версії phpMyAdmin).

Joomla MYSQL

Після цього нажимаємо «Так» для підтвердження. Повторіть дану операцію поки не видалите всі записи. Все – база очищена від непотрібних записів.

Якщо ви в пошуках хостингу, можу порекомендувати Beget, яким сам користуюся (до речі, тестування компонентів, модулів та плагінів відбуваються саме на ньому).
Також можу порекомендувати дешевий
український хостинг, на якому маю один із своїх проектів.