Акція на хостинг від компанії Beget. Зустрічайте 2018 із подарунками!

Хороша новина для тих хто шукає надійний та безперебійний хостинг, а також для тих, хто його вже має. Перенесіть свій сайт з іншого хостингу та оплатіть його на рік — і отримайте ще цілий рік безкоштовно. Платіть за 1 рік — отримуйте 2. Акція діє у період з 25 грудня 2017 року до 12 січня 2018 року. І це ще не все.

Для тих, хто вже зареєстрований і має хостинг у компанії Beget також є хороша новина. Поповніть рахунок на певну суму та отримайте перехід на наступний покращений (із більшими можливостями) тариф за зниженою ціною. Платіть менше — отримуйте більше!

Дана пропозиція діє для всіх клієнтів, які були зареєстровані раніше 25 грудня 2017 року.

У панелі управління при оплаті можна побачити оплату тарифу із назвою «Новорічна акція». У акції можуть прийняти участь основні тарифні плани: Blog, Start, Noble, Great, City, Town і Mega.

Акція на хостинг від компанії Beget. Зустрічайте 2018 із подарунками!

Якщо ви хочете просто продовжити свій тариф на 1 чи на 2 роки, компанія Beget також приготувала подарунки. Який саме — не знаю, говорять, що без подарунків не залишиться ніхто.

Акція на хостинг від компанії Beget. Зустрічайте 2018 із подарунками!

Крім хостингу компанія являється реєстратором доменних імен.

Отримуйте найкращі послуги за найнижчими цінами.

Сам я також являються користувачем даного хостингу і можу його тільки хвалити. Працюю в основному із CMS Joomla! та Wordpress. Проблем не виникало ніколи, навіть на безкоштовному тарифному плані.

Резервне копіювання відбувається в декілька клікань мишкою. Крім того, якщо ви не хочете додавати архів до загального дискового простору або його у вас вже не залишилося — нічого страшного, резервні копії будуть створені, а ви отримаєте лінки для їхнього завантаження. Після того, як ви додали завдання для додавання сайтів до резервних копій — можете сміливо закривати вкладку браузера та займатися іншими справами — Beget сповістить вас про завершення архівування по електронній пошті.

Там де в мене на інших хостингах виникали проблеми з імпортом, наприклад резервної копії бази даних — на хостингу від компанії Beget нічого подібного не відбувалося. І це не просто хвальба. Ви можете в цьому переконатися зареєструвавши безкоштовний тарифний план, а після того як вирішите перейти на один із платних тарифів — виконаєте дану операцію за декілька хвилин. Переваг та функцій ще досить багато. Але це вже теми для наступних статей.

А поки що поспішіть скористатися обмеженою в часі пропозицією!