Підтримувані ОС: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Google Chrome, Firefox, Opera, роутер
Ліцензія: Акція
Мова інтерфейсу: Російська/англійська та ін.

Windscribe

Не так давно компанія Windscribe дарувала 50 гігабайтів VPN трафіку для безплатного користування. Сьогодні ще одна приємна новина — у подарунок вже 60 гігабайтів трафіку для користування на різних пристроях.

Використовуючи сервіс можна забути про втрату інформації, недоступність ресурсів, всі отримані та передані дані будуть шифруватися.

Що потрібно для отримання акційної пропозиції?

Перейти на сайт Windscribe VPN та зареєструватися.
Під час реєстрації вибрати безкоштовний акаунт (потрібно натиснути «Пользуйтесь Бесплатно»).
Ввести всі дані, які потрібні для реєстрації. Далі клацнути по «Есть Ваучер?» та ввести код ваучера: SOS60GBS.
Створити акаунт.

Важливо. Потрібно вказувати дійсний електронний адрес, тому що після реєстрації на нього прийде лист із лінком для підтвердження. Хоча під час реєстрації написано, що він необов’язковий, проте акційні гігабайти прийдуть лише після підтвердження e-mail.

Після вищеописаних дій потрібно вибрати та завантажити Windscribe VPN. Це може бути додаток для ОС (Windows, Mac, Linux), доповнення для браузера (Google Chrome, Firefox, Opera), додаток для телефону (Android, iOS), а також Windscribe VPN для роутера.

Додам від себе. Сам користуюся даною розробкою. Повністю задоволений, все працює без проблем, а саме головне із хорошою швидкістю. Хороша заміна сумнівним та безкоштовним VPN клієнтам.